Våre merker

 

Merkene NoDe fører er nøye utvalgt basert på kvalitet, estetikk, funksjonalitet og komfort. Vi har et bredt utvalg utstilt i vår butikk, men kan bestille alt fra hele sortimentet til hver enkel leverandør.

 

Møbler

Møbler fra Raun

Raun

Danske raun er dedikert til sofaen som etter deres mening er boligens viktigste møbel. De fokuserer på høy komfort i håndlagde, modulbaserte sofaer i stilrent design. Alle rauns modeller kan fås i mange tekstiler, farger og skinn.


På foto: Relax modulsofa

andersen furniture

Andersen

Hos Andersen tror de på ekstraordinære møbler som er skapt med hjertet. Med kjærlighet til både historie og håndverk resulterer dette i tidløs design av høy kvalitet. Spisebord, sofabord, stoler, sofa, skjenker og reoler er noe å nevne fra hva Andersen har å tilby.

woud møbler

Woud

Woud er et dansk designmerke med en driv til å lage nye originaler. De mener at tidløst design kan uttrykke personligheter, vekke følelser, inspirere mennesker og skape vakre hjem.

earl jess design

Jess design

Med 20 års erfaring, produserer Jess disgnmøbler med en unik karakter, med fokus på rene linjer og ekstrem komfort. Deres motto er “A piece of designer furniture is not a product; it is a passion”.

newyork chair

Connubia

Connubia er et underselskap av Calligaris som er dediktert til de "essensielle" møblene– bord og stoler av tidløst design med overraskende tvist.

Møbler fra Ygg&Lyng yggoglyng

Ygg&lyng

Inspirert av norsk natur, historie og tradjonser har Ygg&lyng tatt mange norske hjem med storm. Ygg&lyng er et kjent navn for mange, og kanskje mest kjent for sine vakre spisebord og spisesofaer. Ulike modeller, moduler, materialer, tekstiler og farger åpner for personlige løsninger.

På foto: Aften spisesofa, Viken spisebord

Northern møbler

Northern

De kombinerer skjønnhet med funksjonalitet, og foretrekker naturmaterialer og ekte håndverk. Northerns design gir energi og inspirasjon, og skaper en avslappende stemning og atmosfære. Deres produkter er designet med potensialet for å gjøre en hvilken som helst setting unik.

mango

Won Design

I krysning av skandinavisk og urban stil finner du danske WON Design. Stilen karakteriseres som både funksjonell og fleksibel. WON gir tydelig retrovibber med en moderne og dynamisk tvist. En fusjon av tradisjon og innovasjon.

På Foto: Mango lenestol

eva solo furniture møbler

Eva Solo Furniture

Etter å ha drevet med design i over 70 år, kommer de endelig en kolleksjon karismatiske møbler, som er både iøynefallende og undervurdert. Klare linjer og en sterk estetikk skaper en følelse av ro, varme og enkelhet.

fift.jpg

Calligaris

Calligaris er et italiensk møbelmerke som fokuserer på smart design i rene linjer og lekene farger. I over 100 år har Calligaris produsert møbler, hvor spisestoler og spisebord er av deres spesialitet.

Møbler fra Peter Boy Design

Peter Boy Design

Vakre møbler med perfekt funksjonalitet er hva Peter Boy Design står for. " Simplisitet kombinert med eleganse. Et internasjonalt design med preg av skandinavisk minimalisme.

På foto: sofabord R85 & R60

fiam fiesta chico

Fiam

I over 40 år har Italienske Fiam designet og produsert utemøbler i stål og aluminium, topp kvalitets materialer, og nøye utvalgte stoffer. Med sitt vakre design og sin ypperlige funksjonalitet, er dette langvarige møbler av topp italiensk kvalitet.


Interiør

Interiør fra Housedoctor

House Doctor

Personlig og uformell stil kjennetegner danske House Doctor. Interiør fra House Doctor gir deg mulighet til, uavhengig av stil, å skape ditt personlige preg på hjemmet ditt.

linddna bordbrikke

LindDNA

Bruk av naturlige ressurser som resirkulerer lær er nøkkelordet til lindDNA. Deres slagord er: å designe og produsere med kjærlighet for å skape positiv effekt på kunders interiør.

skandinavisk duft

Skandinavisk

Duftlys og duftpinner som er inspirert av skandinavisk natur gjennom alle fire sesonger. 15 år med reiser og erfaring gjennom den nordiske regionen er bakgrunnen for Skandinavisk sine produkter.

maze.jpg

Maze

Siden 2003 har svenske Maze laget minimalistisk og funksjonell innredning til stilfulle hjem. I nært samarbeid med svenske håndverkere produseres alt lokalt i Sverige. I linje med Maze’s visjon, slow production, produseres design som varer lenge, til en god pris, og med så lite miljøpåvirkning som mulig.

vertiplant

Verti Copenhagen

Verti Copenhagen står for individualitet og funksjonalitet. Deres innovative produkter er dansk design av høy kvalitet, oftest også produsert i Danmark. Produktene kan brukes til flere formål, som ikke bare lar deg bringe naturen inn i hjemmet ditt, men også gi rommet ditt det lille ekstra i forhold til enkel og praktisk design.

addwise produkter

ADD:WISE

En kolleksjon innovative økologiske produkter med spennende, vakre og gode smaker fra hele verden - produsert i Sverige. Nyt spisbare blomster, te og varm sjokolade, og mye mer.

Stick%2Bhylle%2Bpresse%2Bcitron.jpg

Presse Citron

Det franske merket Presse Citron lager lekre vegghyller i ulike dybder, størrelser og fager. Bruk hyllene som bokhyller, eller som levende rammer til småtingene dine.

Interiør fra Tassen

Tassen

Unike boller, kopper og vaser med forskjellige ansikt og utrykk. Produktene er et morsomt bidrag til spisebordet, og et supert samleobjekt.

cooee produkter

Cooee Design

Cooee sine produkter kommuniserer et harmonisk, stilrent og delikat uttrykk. Håndlagd keramikk bidrar til å skape helt unike vaser, som pynter hjem verden over.

lakrids

Lakrids by Johan Bülow

Johan Bülow hadde en lidenskap for lakris – en skandinavisk favoritt som han ikke følte ble verdsatt nok, og som fortjente å bli tatt på alvor. Lakrids visjon er å spre deres kjærlighet til lakris verden over.

hubsch.png

Hübsch

Siden starten i 2010 har Hübsch vokst seg store, til å bli en av de ledende interiørmerkene i Skandinavia.Deres kreative team i Danmark designer egne kvalitetsprodukter i sin egen unike stil, samtidig som de er gode på å tilpasse seg nye trender..

storefactory vaser

Storefactory

Et svensk merke med fokus på nærhet til naturens rene linjer. Deres produkter passer perfekt til både leiligheten i byen, vel som til hytten på landet.

Labrynt hylle Bruka

Bruka Design

Bruka Design jobber for å kontinuerlig utvikle spennende og kvalitetsrike produkter i nye farger og former. De ønsker å skape et tidsriktig konsept som retter seg mot det moderne hjemmet.


Tekstil

Tekstiler fra Klippan

Klippan

Klippan er kjent for design av høy kvalitet og deres bruk av rene fibre. Høykvalitetsfiber som ull, lin og bomull er essensielt i deres produksjon av pledd, puter, duker og hjemmedekor.

Tekstiler fra A.U Maison

A.U Maison

Gjennom en unik kombinasjon av farger, materialer, mønstre og former har A.U Maison som mål å alltid komponere nye ting. Dette på grunn av en fascinasjon for det kulturelle og naturlige.

Louise Smærup puter

Louise Smærup

En serie av lekre, stilrene designputer i enkel dansk design. Putene finnes i forskjellige størrelser og farger, med en unik avtagbar reim i lær.

Tekstiler fra ChaCha By Iris

ChaCha by Iris

Franske Celiné har skapt puter i vakre farger og mønster som trekker øyets oppmerksomhet. Garantert et unikt tilskudd i sofaen, lenestolen eller spisesofaen. Disse finnes i ekte silke og lin i ulike format.

Tekstiler fra Shepherd of Sweden

Shepherd Of Sweden

Hos Shepherd Of Sweden kombinerer de tradisjonell, svensk håndverk og moderne design med det beste materiale de vet om; saueskinn. Dette resulterer i tidløse og vakre produkter.


Belysning

Lamper fra Belid gloria

Belid

Belid er en verden av tradisjonelt håndverk som skandinavisk kvalitet som varer et livsløp. Ved å kombinere ærlighet og ansvar for omgivelsene produserer Belid belysning av høyeste kvalitet og funksjonalitet.

På foto: Gloria

buddy wall lamp northern

Northern

De kombinerer skjønnhet med funksjonalitet, og foretrekker naturmaterialer og ekte håndverk. Northerns design gir energi og inspirasjon, og skaper en avslappende stemning og atmosfære. Deres produkter er designet med potensialet for å gjøre en hvilken som helst setting unik.

På foto: Buddy wall

julestjerner watt og veke

Watt & Veke

Visjonen til Watt & Veke handler om å skape nye, stemningsfulle miljøer ved hjelp av lys som er mer enn bare belysning. Dette gjøres ved kombinasjon av inspirasjon, innovasjon og teknologi.

woud lamper

Woud

Woud er et dansk designmerke med en driv til å lage nye originaler. De mener at tidløst design kan uttrykke personligheter, vekke følelser, inspirere mennesker og skape vakre hjem.

På foto: Tangent

eva solo clover

Eva Solo Furniture

Etter å ha drevet med design i over 70 år, kommer de endelig en kolleksjon karismatiske møbler, som er både iøynefallende og undervurdert. Klare linjer og en sterk estetikk skaper en følelse av ro, varme og enkelhet.

På foto: Clover


Tepper

Tepper fra Linie design

Linie Design

Linie design er kjent for sine håndlagde gulvtepper. Disse er laget på tradisjonelt vis med inspirasjon fra den nordisk stilen. Disse teppene er toppselgere i over 60 land.

På foto: Shimo

Tepper fra Pappelina

Pappelina

Målet til Pappelina har alltid vært å bygge en merkevare som representerer kvalitet og stolthet til produktene. Enkelt, stilrent og funksjonelt er ord som kjennetegner Pappelinas fargerike plastmatter.

På foto: Peg